Staffan Kyrk

2010-08-16

Svampplockande ekorre

Filed under: däggdjur — Tags: , , — Staffan Kyrk @ 00:26
Ekorre i motljus

Ekorre i motljus

Var ute i skogen för ett par dagar sedan och fick syn på en ekorre som höll till i en talltopp. Svårfotat med solen precis bakom trädet. Ekorren verkade vara hålla sig kvar så jag gick hem för att återkomma när solen flyttat sig en aning.

Ekorren var inte kvar då så jag satte mig ner och väntade, kanske skulle den dyka upp igen… Efter en stund fick jag se den klättrande på en gammal asp, plockandes svamp. Intressant att se hur den metodiskt rensade grenarna från svampen, den lämnade inget efter sig.

Ekorre äter svamp

Ekorre äter svamp

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress