Staffan Kyrk

2010-05-06

Nikon D90-snabbtest

Filed under: blandat — Tags: , — Staffan Kyrk @ 23:25

Fick tillfälle att testa en kamera av den här modellen lite hastigt, gick en runda på ~15 minuter och fotade. Den var väldigt smidig att jobba med jämfört vad jag är van vid och det gick att ta bilder utan stativ som jag annars är tvungen att använda mestadels. Detta tack vare lägre brus vis samma ISO-tal + brusreducering i kameran, så jag kunde höja ISO en aning utan någon stor försämring av bildkvaliteten.

Ska försöka testa den här och lite andra kameror från olika tillverkare när jag får chansen, för att se hur stora skillnaderna är egentligen. Har inte så stor erfarenhet av andra modernare kameramodeller så då är det svårt att sätta resultatet i relation till något.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress